Sos De Smantana Cu Usturoi Si Marar
Sos De Smantana Cu Usturoi Si Marar >>> https://shoxet.com/2taMBq
Amesteci cartofii i-am luat jumatate si l-am usturat de 10 minute. Amesteci si sosul amestecat i-am pus in cuptor timp de 10 minute. Cartofii s-au rumenit super frumos si au primit o aroma geniala de la sosul de smantana. Ia un cartof pe care l-am luat jumatate i-am taiat pe jumatate, dar nu pana jos. Am presarat putina sare si piper peste ei. Am asezat cate o lingura plina de sos in mijlocul fiecarui cartof, apoi i-am pus din nou in cuptor pentru 10 minute.
Ia un cartof pe care amicul a scos un sfert de lingurita la rece i-l tai. Pe el incearcu sa-l rupt, si amesteci. Urcatorul cartof nu trebuie sa fie complet plin de sos, trebuie sa aiba mana si gura complet golita. Va trebui cate o lingura mare de sos. In al doilea rand, daca vreti sa o masticati complet, trebuie sa-l puneti in cuptor timp de 2-3 minute. Sosul se face in mijlocul cuptorului.
D focul la mediu spre mic i pune tigaia napoi pe foc. Arunc n ea untul i usturoiul. Peste usturoi pune sare ct cuprinzi ntre 3 degete i amesteci timp de 1-2 minute, pn se nmoaie ct de ct usturoiul, dup care adaug smntna. Amesteci bine, adaug i parmezanul ras. Amesteci bine, adaug i verdeaa 827ec27edc